Trött



Känner mih vansinnigt trött o hängig idag, tror det är nått på gång, va ju trots allt bra att festen blev inställd, hade aldrig orkat ha den ändå. imorgon kommer min syster vi har planerat att dra ut o fiska, hoppas iallafall att vi fårr nått.
annars blir helgen lugn, längtar sååå mycket efter det omtalade regnet som ska komma i helgen, åhh vad skönt det ska bli :)

Irriterad!!!

Nu har jag fått NOG! nu orkar jag inte längre, nä det gäller inte värmen den här gången utan mitt "underbara" jobb. ska sluta så är det bara, har ägnat dagen åt att skriva en bra CV, hur svårt som helst, men lyckades tillslut att skriva så pass bra att till o med Daniel ville anställa mig.. haha, det låter ju skitbra, hoppas bara att det finns nån företagare i V-vik som gillar det så mycket oxå.
min kära chef ringde idag o gnällde om fröerna att om jag inte skickade in dom innan iövermorgon så kunde jag se fram emot 6 månaders gratis jobb, snälla nån jag har ju själv haft weibulls fröer när jag hade butiken i överum o dom måste ha fröerna SENAST september, jag vet ju att det är så, så 6 månaders gratis jobb, kiss my ass, det gjorde bara så jag blev mer motiverad till att söka en annan tjänst, ska ligga i som bara den nu, ska skriva ut min CV men behöver en färgskrivare eftersom jag har en bild på mig själv på den oxå...
så nu blir det upp klockan 6, börja jobba 8, tokräkna fröer o ringa schenker. kuligt värre .

orkar inte mera!!

Seriöst, jag flyttar snart! jag orkar snart inte mera, min kropp kommer snart att kolappsa!
Värmen tar dö på mig, fattar inte varör det ska vara så vansinnigt hett!! man kanske ska skaffa sig en sommarstuga i kiruna, det är trotts allt bara 18-20 grader där uppe, då orkar man ju tillomed att göra saker och hemmet behöver inte förfalla. till o med Zigge tycker det är varmt, han ligger bara o slappar, orkar inte änns tvätta pälsen.
jag hällde upp svalt o skönt vatten i badkaret innan så lilla zigge fick svalka sina kokheta trampdyner, stackarn det måste va jobbigt att ha grå päls en sån här varm dag, man kanske ska raka han?
har massa saker jag måste ta tag i, men jag orkar inte i äckel värmen.

hemma

har kommit hem från Gränsö nu efter Rhapsody in rock, det va så kul att se på det, helt fantastiskt! det va olika artister, dansare o Mikael Tornving som höll på o greja hela tiden så publiken kiknade av skratt! Charlotte Perelli, Sofia källgren, Lagaylia och många flera.
försökte ta några kort med min mobil, men eftersom den är så kass så blev det nog inga bra kort, får kolla på det imorgon.

Olidligt hett!



HERRE GUD!! jag tror jag smälter snart, det här är olidligt!!! det är 29 grader i skuggan, det är ju helt vansinnigt! man svettas bort snart är det bara en blöt fläck kvar av mig, va o hjälpte daniel med att vattna hos hans föräldrar, o getingarna jagade mig, hatar!!! getingar! i panik flydde jag hem på moppen och inte änns i 55 så blev jag sval, även då skitvarmt, direkt när jag gick av moppen höll jag på att dö, ännu mera getingar o ännu mera värme, sprang upp i lägenheten, öppnade frysen och klämde in mig där ett slag....sköööönt! längtar så mycket till hösten!

ikväll blir det Rapsody in rock, har aldrig varit på det förut, hade det inte varit för att vi fick biljetterna av D,s mor och far så skulle vi inte haft råd att gå heller, men tack vare dom så får vi sitta på parkett A. kan inte bli bättre!

ett slag sedan

Det är ju ett slag sedan man skrev, man kan ju fråga sig varför jag änns skaffade en blogg eller varför jag änns har den kvar! det va ju så roligt ibörjan.
I helgen är det MC dagarna här i v-vik, vi (jag, daniel o mattias) har varit ute på gränsö idag hittade massa skoj, va ute efter en ny hjälm, visste exakt vad jag ville ha men jag lovar ALLA! märken fanns utom det som jag letade efter, störigt värre! jag rösta på årets "guldbåge" oxå, en snygg neonrosa mc med silvrig sadel o backspegel formad som en stjärna o tanklocket va en prinsesskrona, givetvis fick den min röst!
kom inte hem tomhänt iallafall hittade en snygg gortex jacka som va rosa, vit o svart det får bli min moppe jacka, ok ok jag vet att jag har en röd moppe så rosa va väll kanske ingen hit, men den va sååå snygg!
ikväll blir det varma mackor o film hos mattias.

RSS 2.0