movie time!



blir slappa dag/kväll idag ska se 5 filmer som jag lånade av grannen. det är bara godiset i affären som saknas oxå, men alltså, jag vet inte om jag orkar släpa mig bort dit. har liksom inte den kraften just nu.

fick brev från alfa kassan idag igen, då va det ju tydligen ännu mera saker som behövde kompleteras. herregud, varför inte skriva allt i första brevet??? vad är problemet? undra när dom blir nöjda.

får väll ta o släpa upp mig på moppen o åka bort, måste ju ha kattmat oxå.

helgen som gått

Va i malmö i helgen. åkte swebus ner och gissa vad! 7 timmar ner o 7 timmar hem, så jag har spenderat nästan 2 arbetsdagar på en buss!!! hur kul va det då på en skala? inte så jättekul kan jag säga! röven eller som dom säger på skånska vilket är helt ologiskt (ballen) domnade bort totalt, och benen somnade. fick sitta o lyssna på störiga studenter som babblade, varför ska dom alltid låta så extremt viktiga för? så extremt märkvärdiga typ ett exempel:

person 1: -under ett dygn så allstrar solen mer energi än än vad vi på jorden gör på ett år, det måste vi ta vara på.
person 2: -ja, det är en väldigt rellevant fråga.

hallå liksom, man kan inte spara energi direkt.......
efter att ha fått skavsår i öronen så sov jag lite.
efter 7 timmar så va jag då äntligen framme, det va skitkul att ses igen, o att träffa hans lillasyster. prata minnen o så
fast vi va inte inne i malmö utan i nån håla som hette Röstånga utanför eslöv nånstans, med hästar o grejer.
på lördagen så drog vi in till malmö o jag tänkte shoppa lite men va inte så peppard, köpte bara nått skit på lagerhause och en kofta på lindex som jag inte änns vet om jag vill ha längre, smart va!
sedan drog vi o läste alla gammla brev som vi skrev för typ 100 år sedan, shit va kul det va!
det vart en lugn kväll sedan, fick god mat som jag va tvungen att ha receptet till, ska göra det i helgen till Daniel o mig :)

o nu är jag hemma, ska dra ner på stan snart o kolla mer på koftor, kanske blir så att jag lämnar tillbaka den jag köpte i malmö. får se. sedan blir det till o jobba.

Lördag med Maria



va på bio igår med Maria, såg mamma mia, alltså, den är så fantastisk, när jag va liten kollade jag JÄMT på grease och jag lovar, den här filmen är helt klart min nya favorit, vill se den igen!!!! tack Maria för att du bjöd mig på världens mest underbara film!!
efter bion käkade vi kräftor och snackade skit, jätte trevligt hade vi det.

skriver ju inte så ofta längre, glömmer liksom bort det. får väll försöka skärpa mig :D

Lovsång

har varit hos Helene i ett dygn, va ute i deras stuga, gick i skogen så man nästan skulle tro att benen skulle trilla av, så mör va jag. shit va bra jag sov där ute!!!
vi hittade inte mycket svamp, men mysigt va det.

måste dela med mig av en lovsång som jag älskar så mycket, det är bara så fantastisk!!!

smaka och se att gud är god
han styrker den trötte,
ger den kraftlöse mod
smaka och se, smaka och se
öppna din dörr för herren
öppna din dörr för herren


vänta efter herren
han ska göra det
han ska mätta din själs begär
vänta efter herren
han som känenr dig så väl
och vet vad du behöver


RSS 2.0