bara 5 månader kvar :)

igår va jag på stan o kollade lite på resterna av rean, hittade ett par skor o en tunika som fick följa med hem.
hittade även ett skitfint underklädes set i cream färg  som jag ska ha den 20 JUNI!!! :) det va inte på rea men jag gillade det jättemycket så daniel köpte det åt mig.
har ändrat vigselringen nu oxå, kom på den brillianta iden att jag kunde ju lämna in eget guld så kunde vi ju komma billigare undan så vi sparade 2000:- skitbra!
ringen blir inte så avancerad, bara en lite smalare än förlovningsringen, hammrad o en sten i, men jag tror att jag trivs bättre i den.
måste sy in klänningen snart oxå... bara 5 månader kvar :D

vår???

snart vår? buskarna knoppar, folk har hittat snödroppar o primulan blommar i trädgården!!
det är januari..... varmaste januari någonsin typ. kände mig ganska glad idag när jag va ute o promenerade o såg all knopp o nu på kvällen alldeles nyss faktiskt kollade jag ut o skräck.... det är VITT ute!!! snacka om att jag blev lurad, jag hade ju börjat få vårkänslor..... ja ja, jag får väll vänta 2 månadertill, men visst hade det varit FANTASTISKT! om våren kom på en gång efter jul.... :D mmmmmm njuter av tanken!


Lördags besvikelse

Skulle ut o kolla in det nya stället Palladium här i V-vik i helgen, hade ganska höga förväntningar, man har ju hört att dom ska ha så extremt mycket pengar så då hoppas man ju oxå att det ska vara riktigt inbjudande, när dom har möjligheterna.
halv 1 kom taxin o halv 2 va taxin hemma med oss igen.......... bra betyg då eller??
hemskt att säga det men jag föredrar skrikiga o högljudda Stadt, kollar man palladiums hemsida så ser det typ ut som ett hubbabubba paket men skenet o ryktena kan bedra! det va stelt, helt vita väggar o stål räcken absolut inget kul ställe, o inget jag tänker gå till igen.

Isbjörns ungen

Isbjörns ungen

kan man smälta mer...... hur söt är hon inte!!!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1001270/sover-ater-borstas-klappas...-och-sover-igen

Nytt år

ett nytt år är här 2008......

det kan bara gå bättre det här året än det förra.

jag ska ju iallafall gifta mig :)

man får oxå hoppas att jag orkar skriva lite mer här i år oxå...

nytt år, nya möjligheter...

RSS 2.0