yey..Linköping here i come!

jag ska åka till lkpg idaga iallafall, fick ju pengar till slut, förstår inte varför dom väntar in till sista dagen på månaden med att betala??
ska bli skönt att komma bort ett slag iallafall, på lördag är lotta i södertälje så då ska jag bara gå på stan o njuta av att vara borta fråb v-vik, på kvällen ska vi ut o parta lite, det va länge sedan jag va ute det ska bli skoooj!!

bakade kladdkaka igår, o kunde inte äta upp det jag tog, blev äcklad av allt socker, skulle det ha hänt för 1 månad sedan? NEEJ inte direkt! försöker verkligen vara nyttig nu, har bara ätit godis 1 gång på 3 veckor, fantastiskt!!

irriterad!

Hur svårt ska det vara att betala ut lön till sina anställda en bestämd dag varje månad?? ska jag kunna åka till lkpg i helgen??
fattar inte problemet!!!

less

jag måste komma bort ett slag, göra nått annat, se annat, håller på att bli galen!

vår i luften

det är fantastiskt väder idag 12 +, helt vansigt att det är sååå varmt i februari! vad har hänt? det brukar ju vara minus o snö nu, såg när jag va ute o gick att björkarna började knoppa... helt otroligt
egentligen ska man inte klaga, att våren är tidig är ju fantastiskt!!!

Grattis

Grattis

Ett stort Grattis till min vän Frida som fyller 27 år idag!!

HIPP HIPP HURRA! hoppas du får en toppendag

STOR kram!!!!

ÅLDERSKRIS!!!

Nu är det bevisat, jag håller på att förvandlas till kärring!!! ett halvår kvar till 30 o jag håller på att fövandlas,
jag hittade ett vitt hårstrå idag ett vitt!!! VITT!!!!..... helt GALET!!!!!!!!! jag är ju 29 inte 49, hur bra va det för självkänslan då??? mådde ju redan dåligt över att jag ska byta ut 2an mot en hemsk 3a.... deppigt värre idag... suck!!!

RSS 2.0