2 dagar

nu är det bara 2 dagar kvar tills stora flyttlasset går. vi fick nycklarna igår och idag va vi där med ett 10 tal kartonger, helt underbart att flytta in till v-vik igen.

4 dagar

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi ska flytta, det ska bli sååå skönt att flytta in till stan igen, få leva som en människa igen :D

Midsommar

så va det midsommar igår det började bra, sen kom regnet o höll i sig, blev fruktansvärt lugn midsommar lugnare än på många år.
Daniel sålde sin motorcykel idag han säger att han inte saknar den, hade det varit min så hade nog jag gjort det, provade att schussa på daniel det gick bra så Ida du behöver inte va nervös...weeeeee bara 1 MÅNAD kvar nu, fan va jag längtar!!!

Min moppe


Min moppe

Nu har jag äntligen min nya fina Kymco Agility, är så glad....

sjuk

är trött, sjuk o sliten....... orkar ingenting.
imorgon kommer min nya moppe, orkar inte åka o hämta den.....


Helgen har gått igen...

fort som attan! har det gått, igår va det verkligen som om vi va på semester, det va fantstiskt fint på Visingsö men tyvärr va det 37 grader i SKUGGAN! så man höll på att smälta, men Vättern va sval o skön så doppa fötterna så mådde man bra igen :) självklart blev det polkagrisar oxå...mmmmm. o på kvällen åkte vi till karin o grattade henne lite.
idag har jag varit i valdermarsvik o tagit Eu-korten, det funkade bra o nu har jag det eller snart iallafall, det är på väg, på fredag ska jag köpa en fin Kymco Agility, röd såklart! är utmmatad, det va stekande sol när jag körde runt, runt, runt i banan, så en sval dusch när jag kom hem va underbart!!

ska äta min nyrökta Abborre nu!

Lördag morgon.

så är det lördag! weeee.... jag har sökt ett nytt jobb på Lager 157, ska dit på intervju på tisdag, härligt!
fast denna gång handlar det inte om blommor, utan kläder, skor och associarer, skojigt värre....

igår badade jag fast med kläderna på, tänkte inte bada men gud vad det va skönt det va typ 22 grader kanske o i luften 35+ o totalt vinstilla, så vi tog motorcykeln o åkte en sväng i shorts o tshirt, det svalkade inte änns. o idag är det lika hett, ska till Gränna idag, Daniel ska tydligen kolla på nån parad av Monkeybikes, han vill ha en men vill titta lite på dom, sedan blir det till polkagrisboden så klart, inget besök i gränna utan polkagris, ikväll blir det party hos Karin oxå men måsta hem tidigt för imorgon ska jag till Valdermarsvik o ta eu-kortet.

hejdå

Paris bröts ner mentalt

Paris bröts ner mentalt

Paris bröts ned mentalt i sin cell.
Därför fick hon åka hem till sin gigantiska Beverly Hills-villa - efter bara tre dagar.
- Vi försöker bara göra vårt jobb på ett så professionellt och humant sätt som möjligt, säger polistalesmannen Steve Whitmore.
Det blev bara tre dagar i den trånga cellen med betonggolv. Men det var tre dagar som knäckte Paris Hilton, 26.
Under veckan har det kommit flera rapporter om hur livet i fängelset brutit ner socitetskvinnan.

Håret i tovor


- Hon ser oduschad ut, har ingen makeup och hennes hår hänger i tovor. Paris grät sig igenom de första två nätterna, uppgav en källa för People.
Till slut var arvtagerskan så nere att polisen var tvungna att kontakta psykolog och medicinska specialister för att undersöka henne.
På onsdagen beslutade de att Paris Hilton inte skulle klara av en dag till i fängelset.
Klockan två natten till torsdag smugglades arvtagerskan ut från fängelset. Då transporterade hon till sin advokat som väntade utanför murarna.
Tillsammans med advokaten åkte hon sedan till sin 250 kvadratmeter stora villa i Beverly Hills.

Dålig mentalt


Vid en presskonferens senare under torsdagen bekräftade polistalesmannen Steve Whitmore Paris hälsoproblem.
- Jag kan inte berätta i detalj om den medicinska situationen. Det enda jag kan säga är att den var en av anledningarna till att hon släpptes, sa han enligt AP.
Enligt TMZ. com:s källor var Hiltons mentala tillstånd så allvarligt att det skulle inneburit en för stor risk för henne att vara inlåst.

Boja runt vristen


Den kvarvarande strafftiden, 40 dagar, kommer Paris få tillbringa i husarrest med en fotboja kring vristen.
Hon kommer kunna röra sig på en yta av ungefär 370 kvadratmeter, vilket är betydligt större än fängelsecellen.
Under korta perioder får hon även lämna hemmet.
Polisen har anklagats för att ge den kända arvtagerskan mildare behandling än vad de ger andra fångar.
- Vi försöker bara göra vårt jobb på ett så professionellt och humant sätt som möjligt, besvarade Steve Whitmore kritiken.

källa:Expressen.se

Men snälla!! 3 dagar!!! helt jävla otroligt! nedbruten?? kan det kanske bero på bortskämdhet?? hon skulle ju inte direkt ha dött av att sitta där hela tiden ut, det hade troligen bara gjort henne till en vettigare människa..
Herrgud va samhället är snett.


Ziggestrut


Ziggestrut


Det är så synd om mitt lilla Hjärta, iallafall tycker han det själv, fast det är lite synd om han, men jag va ju tvungen att sätta på honom den här struten, men va tvungen att förminska den idag då han iallafall kom åt såret o gnagde på det, han lider så mycket, han kommer bli överlycklig när jag tar bort den dumma struten.

igår va jag o Daniel på stan o åt glass vid hamnen, höll på o somna i solen, det va så underbart igår, aldelles perfekt väder. nu ska jag ta o äta lite frukost! tjo hej!!

RSS 2.0