Visfestival

så är den årliga visfestivalen i stan, jag o daniel följde med hans morbro med fam med båten o så låg vi o guppade utanför ruinen igår, det va jättemysigt äta lite o tjuvlyssna på dom som sjöng.
vi gick i land ett slag men det va mysigare o vara i vattnet, orkar inte med all trängsel, börjar väll bli gammal :)

suck

usch vilken skräpdag! får ångest av allt detta.
 firade mig själv genom o handla skor idag, supersnygga.

tiden går för fort

usch idag fyller jag år, nästa år är det 30.....! mår illa av tanken.

onsdag

Det tog inte lång tid o hitta nått irritationsobjekt, det är så fruktansvärt typiskt mig. det är en av grannarna, dom under hon sitter bara på balkonegen hela dagarna o röker, röker, röker o röker så det stinker här uppe, o så skriker hon på sin son o när han frågar va det är så säger hon ibland: SKRIK inte så dant!!
näähäää, o vem skriker egentligen? zigge däremot tycker att dom är fruktansvärt spännande där nere, dom har ju 3 katter som brukar vara på balkongen.
nu ska jag iväg o jobba 

ÄNTLIGEN

nu är det gjort! vi har FLYTTAT! känns helt fantiskt att bo i v-vik igen o ännu mer underbart va det att lämna ifrån sig nycklarna till 2.an fattar inte att vi har stått ut att bo där i ett helt år, vi hämtate Zigge igår oxå hos Mattias så han har hållt oss vakna hela natten, jamat o sprungit runt tar väll ett slag innan han vänjer sig.
idag blir det till att jobba lite o efter det tänkte jag kolla in Lager 157, det va ju helt sjuka priser där, jeans som har kostat 900:- o dom tar bara 100:- sinnesjukt. sedan blir det hem o packa upp.

RSS 2.0